Мартиген-М ЕООД - Метални и пластмасови пломби и стикери за пломбиране

Споделено

СПОДЕЛЕНО след разговор с клиент:

За кражбата на гориво от фирмените автомобили

 

Десетки фирми, които имат фирмени автомобили и строителна техника решиха чрез нашите продукти проблема с кражбата на гориво от автомобилите, като пломбират горивните резервоари. След разговор с един потенциален клиент днес обаче разбрах, че това не винаги е достатъчно. Има машини при които, ако горивопровода не е цяла тръба а е съединен някъде с тръбна скоба, то тя може да се свали и да се източи гориво от там. Човека е намерил начин за предотвратяване на кражбата - поръча от нас пломба MeterSeal, сваля болтчето на лентовата скоба, промушва пломбажната тел покрай него, дори омотава няколко пъти около скобата, завива болтчето отново и след това пломбира.

 

Защо е добре управителя на фирмата да получи писмото, което пращам когато предлагам нашите продукти

 

Ако имате фирмени превозни средства и началник на транспорта, той би могъл да е в комбина със шофьорите в кражбата на гориво и да няма интерес резервоарите да се пломбират. Такъв човек, не би имал интерес моето писмо да стигне до Вас!

 

Една пломба може да струва да кажем 0,30 лв. , но Вашият снабдител да се е договорил с доставчика на пломби цената да е надута на 0,50 лв. , за да може да си гарантират взаимна изгода - доставчика дава 0,20 лв. от всяка пломба на снабдителя Ви, като в замяна осигурява поръчки само от този доставчик.